Omikron: De start van de nonsens van 2022          

We zijn 2022 en twee jaar verder in de angst en covid propaganda. Wordt de zwendel dit jaar duidelijk? Ik hoop het! Tot die tijd kan je de onzin van het beleid volgen op deze pagina!

De Omikron variant

Wat weten we over de nieuwe Omikron variant? De variant is uiterst besmettelijk en de huidige vaccins bieden geen bescherming. De variant is gelukkig zo goed als ongevaarlijk.

Kortom, de variant is een zegen! Niemand wordt nog echt ziek (laat staan overlijdt eraan) en, het CST is compleet waardeloos geworden!

Robert Malone noemt het een kerst cadeau. In een interview van Fox waar hij gevraagd werd zijn mening te geven over het stopzetten van een studie over Ivermectine (ook interessant trouwens als je de corruptie in actie wil zien), vragen ze hem ook naar zijn mening over Omikron. Hij stelt:

  • Omikron is zeer besmettelijk
  • Noch de dubbele vaccinatie, noch de booster houden de besmetting tegen
  • Het goede nieuws is dat het virus zich vastzet op de hogere luchtwegen i.p.v. de diepere long structuren zoals de eerdere varianten

Volgens Robert Malone hadden we wereldwijd (tot 18 dec.) minder dan 10 doden. "Omikron is een kerst cadeau", stelt hij!
De mening van Robert Malone zie je hier (vanaf minuut 4)

De eerste cijfers rond Omikron - Zuid-Afrika

We zijn ondertussen al een paar weken verder en we kunnen de resultaten van Omikron zien. Dit zijn de cijfers van Zuid-Afrika:Kortom. Zeer besmettelijk maar iedereen gewoon ne snotneus. Niemand lijkt echt ziek te worden en te overlijden. Het piekje overlijdens kwam er nog wel, was zeer beperkt, en ook nog eens redelijk laat na de besmettings piek, dus hebben we hier vooral overlijdens met OMIKRON, niet aan OMIKRON!

En wat doen onze virologen en virocraten met deze informatie?

De eerste cijfers rond Omikron - Engeland

Ook uit Engeland kwam er op 31/12 voor de vaccin-fanatici best ontnuchterende data:De vaccin-effectiviteit van 2 shots Pfizer of Moderna zijn nog meer dan 50% effectief, alleen als de tweede shot minder dan 9 weken geleden plaats vond....

En dan kan je nog over de formules voor vaccin-effectiviteit zwaar gaan debateren:

  • Vaccine effectiveness = the odds ratios (OR) for symptomatic disease multiplied by the hazard ratios (HR) for hospitalisation among symptomatic cases -- UK-Health Security Agency
  • Vaccine effectiveness = 1 – (vaccinated and positive for covid ÷ unvaccinated and positive for covid) ÷ (vaccinated and negative for covid ÷ by unvaccinated and negative for covid) -- British Medical Journals

Wat kan je daar in godsnaam mee? Wat is de Relative Risk Reduction (RRR) nog na x weken? Of beter, wat is de Absolute Risk Reduction (RRR) nog na x weken? Als deze effectiviteitscijfers nu al zo abominabel zijn, wat doen? Gaan we een permanente vaccinatie campagne opzetten die elke twee maanden de mensen boostert?

En ondertussen modderen de virologen maar wat aan... Bekijk deze cijfers even uit dit rapport:Een extra moderna booster shot (50%) na twee shots Pfizer? Een extra Pfizer Shot (75%) na twee shots Pfizer?

En wie zijn de labratten? Juist ja!

De eerste cijfers rond Omikron - Duitsland

Het wekelijkse rapport van het Robert Koch instituut zorgde voor behoorlijk wat heisa door te stellen dat slechts 4.2% niet-gevaccinneerden besmet werden met OMIKRON;

Ondertussen hebben ze hun document gewijzigd en spreken ze over 1097 niet-gevaccinneerden (=21.4%) met OMICRON en 4020 gevaccineerden (=78.6%).

Ook al zou dit nog kunnen betekenen dat 'gevaccinneerden' gevoeliger zijn voor 'OMIKRON', is dat onwaarschijnlijk. Het verschil is waarschijnlijk te verklaren door het feit dat niet-gevaccinneerden zich minder testen.

Maar nog veel interessanter is de vaststelling dat van die 4020 gevaccineerden er reeds 1137 ge-booster-d waren, dat is 28.3% ofte zowat de huidige booster vaccinatie graad in Duitsland. Ofte, de 'booster' helpt geen ene malle moer tegen Omikron...

Hoe lang tolereren we nog deze onzin en dit wanbeleid?

Zeg ook nee tegen deze voortdurende onzin!

  • Zondag 9 januari 13:00: Betoging voor kinderechten van Vrijheid en FreeTheChildren (Antwerpen Bolivar plaats)
  • Zondag 23 januari 13:00: Internationale mars voor democratie (Brussel Noord Station)
  • Elke woensdag 20:00-21:00: Mechelen, Grote Markt (Kleine, staande betoging)

Volgende pagina

De situatie in 2021!