Hoe je verder informeren?

Op deze site heb ik mij beperkt tot het verzamelen van wat statistieken die helpen de ernst van de COVID oversterfte in te schatten.

Zoals eerder al gezegd, het valt niet te ontkennen dat dit COVID-19 coronavirus best een gemene virale aandoening is. Het gaat er echter over om alles in perspectief te blijven zien en een aanpak die proportioneel is met de echte ernst van het probleem. En dat evenwicht is al vele maanden zoek...

De statistieken bekijken enkel de Belgische situatie.

**** Update 2/7 2021 *****

Sinds 3 weken krijgen wij (covid / vaccin critici) enorme steun uit onverwachte hoek. De uitvinder van de mRNA-techniek Robert Malone is zich in de discussie beginnen mengen. Een persoon die gewoon niet censureerbaar is. Natuurlijk werd hij in het begin werd hij van twitter afgegooid, en ook op LinkedIn geblokkeerd en zelfs gefactcheckt door Reuters… tot ze door hadden wie hij was.

Hierbij zijn er 3 video's van interviews met hem (In totaal 5u een half luister plezier). Omdat dat wat veel van het goeie is heb ik de tweede video samengevat met de momenten waar je kan gaan luisteren.

Dr. Robert Malone is zelf gevaccineerd met Moderna (het ergste van allemaal volgens hem). Maar ik moet te veel reizen zegt hij… Zijn advies: Blijf voorlopig even weg van de vaccins. Pas de tweede of derde generatie mRNA-vaccins zullen veilig genoeg zijn.

Hier zijn de links:

**** Einde Update 2/7 2021 *****

De onderstaande sites zijn een goede start om jezelf ook eens op een andere manier te informeren rond COVID-19, als aanvulling op de dagelijkse propaganda.

Het merendeel van de links komt van gelijkdenkende collega's op Viruswaanzin.Verder ook dank aan de mensen van 'STATBEL', 'Sciensano' en 'Gezond België' voor het beschikbaar stellen van hun informatie!

Verder ook een warme oproep om even de gepubliceerde cijfers van het Intermutualistisch Agentschap betreffende de ziekenhuisopnames in 2020 vs 2019. Het geeft een ontluikend beeld van de mate waaring zorg werd uitgesteld of zelfs helemaal afgesteld. De cijfers zijn als het ware een voorbode van de collateral damage die we mogen verwachten door deze verminderde zorg.

De juridische strijd is lang en moeilijk. Hier een aantal lopende acties

Vele mensen vragen me wat ik denk over 'the great reset'. Ik twijfel er niet aan dat er veel corrupte en slechtwillige individuën deze crisis misbruiken uit winstbejag, een bepaalde agenda door te sturen of bijkomende macht te verwerven. Dit gezegd zijnde denk ik persoonlijk niet dat hier een kleine elite achter zit die de touwtjes in handen heeft en een bepaalde regie volgt zoals b.v. het boekje 'The Great Reset' van Klaus Schwab. Ik deel Meester Verstraeten 's mening over de Great Reset en denk eveneens dat het een waardeloos boekje is... Ik denk ook dat vele beleidsvoerders en corona bestrijders handelen in goede bedoelingen. Helaas handelen ze naïef, dom, onwetenschappelijk en op het debiele af.... maar met goede bedoelingen. Maar ze doen meer kwaad dan goed!

Wil je zelf mee helpen deze bangmakerij, deze beroving van vrijheid en de andere, zelfs schadelijke maatregelen te stoppen kan je een paar zaken doen:

  • Hang deze poster of deze 10 feiten op om de dialoog met de corona-gelovigen aan te gaan...
  • Kom eens een woensdag tegen 20:00 naar de Mechelse grote markt, waar we elke week een wake houden tegen de corona dictatuur
  • Kom uit je kot en betoog vredevol mee met Europeans United

Volgende pagina

Over deze site