Hoe je verder informeren?

Op deze site heb ik mij beperkt tot het verzamelen van wat statistieken die helpen de ernst van de COVID oversterfte in te schatten.

Zoals eerder al gezegd, het valt niet te ontkennen dat dit COVID-19 coronavirus best een gemene virale aandoening is. Het gaat er echter over om alles in perspectief te blijven zien en een aanpak die proportioneel is met de echte ernst van het probleem. En dat evenwicht is al vele maanden zoek...

De statistieken bekijken enkel de Belgische situatie.

De onderstaande sites zijn een goede start om jezelf ook eens op een andere manier te informeren rond COVID-19, als aanvulling op de dagelijkse propaganda.

Het merendeel van de links komt van gelijkdenkende collega's op Viruswaanzin.Verder ook dank aan de mensen van 'STATBEL', 'Sciensano' en 'Gezond België' voor het beschikbaar stellen van hun informatie!

Verder ook een warme oproep om even de gepubliceerde cijfers van het Intermutualistisch Agentschap betreffende de ziekenhuisopnames in 2020 vs 2019. Het geeft een ontluikend beeld van de mate waaring zorg werd uitgesteld of zelfs helemaal afgesteld. De cijfers zijn als het ware een voorbode van de collateral damage die we mogen verwachten door deze verminderde zorg.

De juridische strijd is lang en moeilijk. Hier een aantal lopende acties

Wil je zelf mee helpen deze bangmakerij, deze beroving van vrijheid en de andere, zelfs schadelijke maatregelen te stoppen kan je een paar zaken doen:

  • Hang deze poster op om de dialoog met de corona-gelovigen aan te gaan...
  • Kom eens een woensdag tegen 20:00 naar de Mechelse grote markt, waar we elke week een wake houden tegen de corona dictatuur
  • Kom uit je kot en betoog vredevol mee met Europeans United

Volgende pagina

Over deze site